FAQ

Covid 19 – Er det sikkert at komme hos jer?
Vi følger løbene myndighedernes anbefalinger.
Vi gør alt hvad vi kan for at beskytte både dig og os selv mod Covid 19.
Vi har optimeret vores rengøringsrutiner.
Vi desinficerer overflader og håndtag flere gange dagligt.

Vi bruger engangshandsker og engangsartikler så vidt det er muligt, og alle redskaber vi bruger under behandling bliver desinficeret efter hver enkelt kunde. Vi bruger selvfølgelig mundbind i alle behandlinger og det er helt ok hvis du også bruger mundbind! Dog er der enkelte behandlinger hvor dette ikke er muligt.

Hvis du har booket en behandling hos os, og du op til denne føler dig syg med Covid-19 symptomer eller har været i kontakt med en der er smittet bedes du hurtigst muligt aflyse din tid og vente med at bestille en ny tid indtil du er blevet testet, eller har været symptom fri i 48 timer.

Hvilken behandling skal jeg vælge?
Alle vores behandlinger tager udgangspunkt i din hudtype og hudstilstand.
Vi sammensætter sammen med dig den behandling der er passer bedst til dig her og nu. Du vælger blot hvor lang behandlingstid du ønsker.
Hvis du har særlige ønsker til din behandling så skriv en lille note i kommentarfeltet når du booker online.

Jeg er gravid/ammer kan jeg få behandling hos jer?
Ja det kan du godt. Vi kan sagtens lave ansigtsbehandlinger selvom du er gravid eller ammer! Vi har et stort udvalg af produkter som er milde og uden parfume hvis dette ønskes.
Vi anbefaler dog ikke frugtsyre behandlinger under graviditet og amning.
Vi har mange der får farvet bryn og vipper under graviditet, farven ligger på meget kort tid, og kommer i kontakt med huden på et meget lille område. Her er det er op til den enkelte at beslutte om man føler sig tryg ved farvning.

Kan man købe gavekort?
Ja det kan man. Du kan købe hos os fysisk i butikken.
Vi sender også gerne et gavekort med posten mod et mindre forsendelsesgebyr. Eller du kan få sendt et gavekort på mail i en pdf. fil.

OBS. Gavekortet gælder i 3 år fra købsdato og gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter

Parkering:
Der er gode parkeringsforhold tæt på vores klinik. På Frederiksberg kan du parkere 2 timer gratis (Husk at stille P-skive/ P-app) Vi kan anbefale den store parkeringsplads der ligger bagved Frederiksberg Rådhus – Der er ofte plads.
Bemærk er der kun er 30 min parkering på Gammel kongevej og Falkoner alle.

Hvornår skal du ankomme til behandling?
Vi anbefaler at du kommer i god tid til din behandling (5-10 min. før)
Så er der tid til at tisse af, drikke et glas vand osv.
Kommer du for sent til den aftalte tid, vil tiden blive trukket fra din behandling således at det ikke påvirker de efterfølgende kunder. Prisen vil dog stadig være den samme.

Af respekt for kunder der ligger til behandling bedes du sætte din tlf. på lydløs.

Sender i produkter ud?
Ja det gør vi, vi har ikke en webshop, men du skal være velkommen til at sende en mail eller ringe og bestille de produkter du ønsker. Så sender vi produkterne til jer mod et forsendelsesgebyr på 50,-

Allergi – Hvordan ved jeg at jeg kan tåle jeres produkter/farver?
Det er vigtigt at du altid fortæller os hvis du har nogen former for allergi. Når vi ved hvad du ikke kan tåle kan vi bruge produkter uden denne/disse ingredienser.
Dog er det vigtigt at vide at allergi kan opstå fra den ene dag til den anden, så ting man før har kunne tåle kan man pludselig reagerer på, og det kan vi som behandlere ikke forudsige.
Hvis du er i tvivl om du kan tåle vores bryn og vippe farve skal du være velkommen til at komme ind og får lavet en lille farvetest et par dage før behandling.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os