Om klinikken

HOS B·UNIQUE SKAL DU FØLE DIG UNIQUE

Hos hudplejeklinikken B·Unique, som ligger i hjertet af Frederiksberg, er kunden altid i centrum. Vi sætter en stor ære i at udføre behandlinger med både stor professionalisme og med kærlighed. Sådan mener vi, at man skaber de bedste resultater, som både kan ses og mærkes – og vigtigst giver glade og tilfredse kunder. I klinikken skaber vi trygge og afslappende rammer, hvor du er i højsædet og kan føle oplevelsen af indre ro og forkælelse.

Motivationen for at skabe hudplejeklinikken B·Unique, er et venskab gennem flere år, et enestående samarbejde samt passionen for faget. Kig snart forbi.

Sofia og Rikke,
indehavere af hudplejeklinikken B·Unique

Sofia

Indehaver af Hudplejeklinikken B.Unique

Jeg startede i skønhedsbranchen i 2007 hvor jeg arbejdede for Clarins. Dette gav mig blod på tanden, jeg ønskede mere uddannelse inden for hudpleje og blev derfor uddannet kosmetolog hos Cidesco i 2009.

I 2014 overtog jeg hudplejeklinikken B.Unique, og har selvfølgelig løbende været på produkt kurser og videre uddannet mig indenfor de forskellige specialbehandlinger vi tilbyder i klinikken.

Rikke

Indehaver af hudplejeklinikken B.Unique

Jeg har været i skønhedsbranchen siden 2007. Først med en uddannelse som frisør, og derefter uddannet kosmetiker fra NEXT CPH. Jeg fandt hurtigt ud af at den nære kontakt med kunder og muligheden for at kunne gøre en forskel for den enkelte var min rette hylde.

Jeg overtog sammen med Sofia B.Unique i 2014.

Jeg har siden uddannet mig yderligere inden for vores forskellige hudplejemærker og de forskellige specialbehandlinger vi tilbyder i klinikken.

Julie

Jeg er uddannet kosmetiker fra NEXT CPH. Jeg startede som elev hos B.Unique i 2016 og blev efter endt uddannelse fastansat. Jeg er uddannet med avanceret hud som speciale.

Jeg elsker den tætte kontakt med mine kunder – Det giver mig energi.

Derudover deltager jeg ofte i kurser i vores forskellige hudplejemærker og specialbehandlinger. Jeg laver naturligvis alle behandlinger vi tilbyder her i klinikken.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os