Om klinikken

HOS B·UNIQUE SKAL DU FØLE DIG UNIQUE

Hos hudplejeklinikken B·Unique, som ligger i hjertet af Frederiksberg, er kunden altid i centrum. Vi sætter en stor ære i at udføre behandlinger med både stor professionalisme og med kærlighed. Sådan mener vi, at man skaber de bedste resultater, som både kan ses og mærkes – og vigtigst giver glade og tilfredse kunder. I klinikken skaber vi trygge og afslappende rammer, hvor du er i højsædet og kan føle oplevelsen af indre ro og forkælelse.

Julie

Jeg overtog klinikken i 2021 efter 5,5 års erfaring i klinikken både som elev og efterfølgende fastansat. Jeg er uddannet kosmetiker hos Next Kbh med speciale i avanceret hud.

Jeg har stor passion for hudpleje, skønhed og er perfektionistisk i mit arbejde samt i alt, hvad jeg laver. Med min faglige viden og erfaring har jeg evnen til netop at se dine behov og dermed at kunne skræddersy den behandling, der passer lige præcis til dig.

Skønhedsbranchen udvikler sig hele tiden, og derfor følger jeg også med i de nyeste teknikker, viden samt diverse kurser indenfor skønhedsbehandling og hudpleje.

Jeg tilbyder alle klinikkens behandlinger og har kursus i vores basismærker Environ & Babor. Derudover har jeg videreuddannet mig i Lash Lift, Brow Lamination & Japansk Lifting.

Mia

Jeg er uddannet fra Cidesco i 2018 og har siden hen arbejdet i forskellige klinikker, indtil jeg fandt B.Unique, hvor jeg startede i 2021.

Jeg er resultatorienteret og vil gøre alt for at yde den bedste behandling og service, hvor DU er i fokus.

Ikke mindst nyder jeg den tætte kontakt til mine kunder, hvor jeg kan mærke, de kommer helt ned i gear og kan gå herfra rolig og afslappet.

Jeg laver stort set alle behandlinger, vi tilbyder her i klinikken.

Caroline

Jeg er uddannet på Cidesco kosmetologskole i 2019. Herefter tilbragte jeg min første praktik her i B-unique, hvor jeg fik godt kendskab til en masse søde kunder og lærte en masse nyt om produkter og apparatviden.

Efterfølgende har jeg været fastansat i en neglesalon på Frederiksberg og dernæst startede jeg som selvstændig og fik lov til, at udfolde mit hudnørderi på egen hånd i omkring 2 år (dog lige afbrudt af et års barsel).

Nu er jeg tilbage hvor jeg startede og det glæder mig, at kunne bidrage med det ekstra jeg har i rygsækken.

Jeg er hudnørd til fingerspidserne og målet med en behandling hos mig er, at du skal opleve velvære, lære din hud bedre at kende og se resultater sammen med mig.
Jeg nyder også, at ordne dine bryn og vipper hvis de trænger til en kærlig hånd!

Jeg ser frem til, at få dig under mine hænder.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os